Oficina Jove Solsonès
Dilluns - Divendres 10:00h - 13:30h / Dilluns i Dimeces 16:00h - 19:00h

EXPRESSA’T – espai temporal d’Art Jove

A l’Oficina Jove del Solsonès cedim als i les joves artistes del territori una de les parets de perquè hi pugueu exposar les vostres obres durant un període de temps. Així doncs, us volem donar un espai (a l’Oficina Jove i a les nostres xarxes socials) perquè us doneu a conèixer i expliqueu tot el que vulgueu sobre vosaltres i la vostra obra.

Il·lustració, dibuix, escultura, pintura, fotografia, … Tant és quin sigui el teu estil, si vols formar part d’aquest projecte exposant el teu art, només cal que et posis en contacte amb nosaltres per a coordinar-nos. 

expressat

Consell d’Adolescents

Els consells d’Adolescents són espais de participació on els adolescents poden parlar i donar la seva opinió, un espai formal que permet escoltar-los, consultar-los i fer-los partícips de les decisions que es prenen i que els afecten com a ciutadans i que podran exposar als membres de govern a fi de contribuir a millorar la seva ciutat.

És també un espai de treball, on els i les adolescents s’organitzen col·laboren per dur a terme les accions escollides: el desenvolupament del la proposta, la gestió del pressupost, la comunicació i difusió de l’activitat, la valoració …

Aquest òrgan és molt important per conèixer la seva perspectiva de ciutat. Ens aporta una visió de la ciutat adaptada a les seves necessitats. Aquesta visió es trasllada a l’equip de govern per tal que tingui en compte les necessitats de la població jove. Els joves que constitueixen el consell s’adonen de la complexitat que té la gestió d’una ciutat i tota la logística que comporta dur a terme una acció.

Consell d’Adolescents de Solsona

El Consell d’Adolescents de Solsona és un òrgan de participació de nois i noies entre 12 i 16 anys de Solsona i comarca, integrat per representants de grup classe de tots els nivells de secundària de Solsona. Els membres d’aquest consell són els responsables de traslladar al seu grup classe les decisions que es prenen en cada sessió. Les sessions es desenvolupen a l’Oficina Jove, d’aquesta manera es familiaritzen amb l’espai i són coneixedors de tots els seus serveis i de les persones que hi treballen.

Consell d’Infants i Joves de la Vall de Lord

El consell d’Infants i Joves de la Vall de Lord és un òrgan de participació de nois i noies entre 10 i 14 anys de la Vall de Lord, integrat per representants de grup classe de 5è, 6è, 1r, 2n i 3r d’ESO de l’Institut Escola Vall de Lord. Els membres d’aquest consell són els responsables de traslladar al seu grup classe les decisions que es prenen en cada sessió. Les sessions es desenvolupen a l’Oficina Jove, d’aquesta manera es familiaritzen amb l’espai i són coneixedors de tots els seus serveis i de les persones que hi treballen.