Oficina Jove Solsonès
Dilluns - Divendres 10:00h - 13:30h / Dilluns i Dimeces 16:00h - 19:00h

Des de l’Espai de Treball de l’Oficina Jove i del Programa Referent  d’Ocupació Juvenil del Solsonès t’oferim:

Tauler d’anuncis

Ets un/a jove d’entre 16 i 29 anys i vols oferir algun servei al Solsonès?

El tauler d’anuncis és un espai virtual gratuït, que vol servei de contacte entre joves que ofereixin serveis i famílies o particulars que busquin joves amb disponibilitat.

L’Oficina Jove del Solsonès no es fa responsable del contingut dels anuncis publicats en el tauler, ni garanteix, ni es responsabilitza de la veracitat, exactitud o validesa dels anuncis publicats. Les relacions laborals o acords que s’estableixin entre l’Usuari i Tercers, mitjançant els anuncis publicitaris, són única i exclusivament responsabilitat de l’Usuari i els Tercers. Els anuncis d’aquest recull no inclouran aquells que evidenciïn discriminació per raó de llengua, orientació sexual, raça o sexe.

L’Oficina Jove del Solsonès recomana seguir aquest decàleg de recomanacions i bones pràctiques en els acords als què arribin.

Si vols posar un anunci, respon aquest qüestionari.

Si vols consultar els anuncis, fes click a la imatge que trobaràs a continuació ↓

 

Butlletí Jove d’Ocupació

Cada dimarts, pots consultar a l’Instagram de l’Oficina Jove del Solsonès (@ojsolsones) les ofertes vigents de la comarca i rodalia al nostre recull d’ofertes setmanals. També hi trobaràs les darreres notícies importants referents a programes, ajuts, pràctiques professionals, sessions informatives i cursos actuals ocupacionals per a joves al territori.

 

Borsa de Treball Jove

Aquesta és una borsa de feines de temporada i compatibles amb estudis, que s’ha posat en marxa conjuntament des del Servei Connectem i l’Oficina Jove.

Estàs interessat/da a rebre directament al teu correu aquest tipus d’ofertes de treball?

Vine i et farem la inscripció a la Borsa de Treball Jove.

 

Garantia Juvenil

Saps què és el Sistema de Garantia Juvenil? T’ho expliquem aquí.

Si hi estàs interessat/da et podem informar de les convocatòries dels diferents programes de Garantia Juvenil i t’expliquem els requisits i el procediment que cal seguir per sol·licitar-los.

 

Prepara’t per a la recerca de feina

Et proposem tècniques i eines útils en la recerca de feina per tal que puguis encarar el teu procés de recerca de feina d’una manera autònoma amb recursos online. Recorda que si tens algun dubte específic sempre ens pots contactar i t’ajudarem.

 

Treball a l’estranger

→ Si busques informació sobre treballar a l’estranger o convalidació d’estudis, ves a l’apartat mobilitat

 

 

Formulari de contacte