Oficina Jove Solsonès
Dilluns - Divendres 10:00h - 13:30h / Dilluns i Dimeces 16:00h - 19:00h

S’ACTUALITZA LA GUIA D’ASSOCIACIONS DEL SOLSONÈS

S’ACTUALITZA LA GUIA D’ASSOCIACIONS DEL SOLSONÈS

L’Arada, juntament amb l’Oficina Jove del Solsonès i l’ONG Deixant Empremta fan una crida a totes les entitats de la comarca perquè participin en l’actualització de la Guia.

El 2009, l’Arada dins el projecte ACTUA, va editar la primera Guia d’Entitats del Solsonès que agrupava gairebé 150 associacions de la comarca: entitats culturals, artístiques, esportives, d’atenció social, educatives i de lleure, associacions de veïns/es, de caçadors, ADFs, etc.

Ara, deu anys més tard, aquesta guia ha quedat totalment obsoleta. Algunes d’aquestes associacions ha parat la seva activitat i d’altres s’han creat de nou. Això demostra que el Solsonès és un territori viu i que l’acció associativa de la comarca és ben activa.

Amb aquesta intenció neix SOLSONÈS VIU, un recurs per connectar les associacions de la comarca. Per començar s’ha creat un formulari online amb l’objectiu d’actualitzar les dades de les entitats i a la vegada fer una diagnosi de l’acció associativa a la comarca.

Aquest qüestionari està disponible en aquest enllaçhttps://forms.gle/Jri17MBP3JU93tWP7

Des de l’Oficina Jove del Solsonès, Deixant Empremta i l’Arada, hem unit esforços per tirar endavant la Guia d’Associacions del Solsonès i es fa una crida a totes les associacions de la comarca perquè responguin el formulari i el comparteixin amb les entitats més properes.

El projecte “ACTUA – Fem coses al Baix Solsonès”, impulsat per l’Arada, acompanya a dur a terme activitats i projectes que tinguin en el seu origen i objectiu millorar la vida, des de la vessant social, cultural i econòmica. Per fer-ho és imprescindible comptar amb el teixit associatiu, i posar a disposició de les entitats el mateix projecte ACTUA.

Afegir comentari