Oficina Jove Solsonès
Dilluns - Divendres 10:00h - 13:30h / Dilluns i Dimeces 16:00h - 19:00h

BO CULTURAL PER A JOVES NASCUTS EL 2004

BO CULTURAL PER A JOVES NASCUTS EL 2004

Si has nascut el 2004, podràs gaudir d’una targeta moneder de 400€ que podràs fer servir en diferents productes i serveis culturals.

Qui el pot demanar?

Els i les joves nascuts el 2004, que compleixen 18 anys durant el 2022, que tinguin la nacionalitat o residència espanyola (així com els que siguin sol·licitants d’asil a Espanya; podran fer-ho els refugiats ucraïnesos que facin 18 anys el 2022).

Amb què puc gastar el bo cultural?

Cada jove podrà obtenir una targeta amb un import de 400 € per gastar en arts en directe i audiovisuals, patrimoni cultural, productes en suport físic i productes de consum digital.

L’import es podrà gastar de la següent manera:

 • Fins a un màxim de 200 euros per a subvencionar arts en directe, patrimoni cultural i arts audiovisuals: entrades i abonaments per a arts escèniques, música en directe, cinema, museus, biblioteques, exposicions i festivals escènics, literaris, musicals o audiovisuals.
 • Fins a un màxim de 100 euros per a subvencionar productes culturals en suport físic: llibres; revistes, premsa, o altres publicacions periòdiques; videojocs, partitures musicals, discos, CD, DVD, o els coneguts com a Blu-ray
 • Fins a 100 euros al consum digital o en línia: subscripcions i lloguers a plataformes musicals, de lectura o audiolectura, o audiovisuals, compra d’audiollibres, compra de llibres digitals (coneguts com a e-books), subscripció per a descàrrega de podcasts, subscripcions a videojocs en línia, subscripcions digitals a premsa, revistes o altres publicacions periòdiques.
 • Per contra, no serà subvencionable l’adquisició de productes de papereria; llibres de text curriculars, ja siguin impresos o digitals; equips, programari, maquinari i consumibles d’informàtica i electrònica; material artístic; instruments musicals; espectacles esportius i taurins; moda, gastronomia ni productes pornogràfics.

Encara no s’ha explicat on podràs trobar els establiments adherits on podràs fer servir el bo cultural, actualitzarem aquest post ben aviat.

Com es pot sol·licitar?

 • Demana el teu bo a través del web bonoculturajoven.gob.es/ a partir del 25 de juliol del 2022. La subvenció es concedirà segons ordre d’inscripció.
 • Per fer la gestió, cal tenir un sistema d’identificació electrònica:
  • Certificat Digital (idCat Certificat): Cal que omplis el formulari de sol·licitud que trobaràs en aquesta web, valida les dades presencialment al Consell Comarcal del Solsonès i descarrega el certificat al teu ordinador
  • DNI Electrònic: informa’t aquí
  • Cl@ve: informa’t aquí
 • El bo serà vàlid durant els 12 mesos següents a la concessió.
 • Els diners s’abonaran en format de targeta de prepagament virtual, o física si l’usuari no disposa de telèfon mòbil.
 • El bo cultural és compatible amb qualsevol altra subvenció, ajut, ingrés o recurs procedent d’altres administracions públiques.

Com sempre, si tens qualsevol dubte, et pots posar en contacte amb nosaltres!

Afegir comentari