Oficina Jove Solsonès
Dilluns - Divendres 10:00h - 13:30h / Dilluns i Dimeces 16:00h - 19:00h

Aquest estiu, fes el curs de monis!

Aquest estiu, fes el curs de monis!

Aquesta titulació t’obre les portes per a ser voluntari/ària a les activitats que organitzen les entitats d’educació en lleure en els caus i esplais. El mateix diploma també et serveix per treballar a l’estiu a casals, colònies, campaments, activitats extraescolars, menjadors i patis d’escoles, fires i parcs…

El curs té una durada de 310 h125 h lectives160 h de pràctiques i al final caldrà que entreguis una memòria (25 h). Un cop fetes totes les hores de formació (teòrica i pràctica) i l’entrega de la memòria, podràs sol·licitar la titulació. Tens fins a 3 anys des de l’inici de la formació per a fer tot el procés.

L’etapa lectiva del curs es farà en format intensiu i semipresencial:

  • 60 h presencials: del 12 al 16 i del 19 al 21 de juliol de 9 a 13 h i de 16 a 19 h al Casal de Cultura i Joventut de Solsona.
  • 65 h en format online: que podràs realitzar de forma autònoma i en els horaris que vulguis durant les 5 setmanes següents a iniciar el curs.

Podrem organitzar el curs si hi ha un mínim de persones interessades i compromeses en fer-lo.

El curs, té un preu aproximat de 200-240 €. Aquest preu pot variar en funció del nombre de persones inscrites.

L’únic requisit per a inscriure’s és que cal que tinguis 18 anys complerts al moment d’iniciar el curs i que tinguis moltes ganes d’aprendre, compartir i gaudir de l’experiència!

No et quedis sense la teva plaça: posa’t en contacte amb nosaltres abans de l’11 de juny

Afegir comentari