Oficina Jove Solsonès
Dilluns - Divendres 10:00h - 13:30h / Dilluns i Dimeces 16:00h - 19:00h

Entitats de Solsona! Si voleu deixar la vostra empremta als murs del camp de futbol no us perdeu aquesta proposta

Entitats de Solsona! Si voleu deixar la vostra empremta als murs del camp de futbol no us perdeu aquesta proposta

La regidoria de Joventut i l’Oficina Jove posen a disposició de la ciutat trenta plafons com a espai creatiu, d’expressió i d’activitat col·lectiva   

Les entitats solsonines que vulguin contribuir a l’embelliment de l’espai públic amb grafits poden participar a la crida de la regidoria de Joventut de Solsona i l’Oficina Jove del Solsonès per repintar el mur del camp de futbol municipal del carrer de Salvador Espriu. La voluntat de les institucions és oferir a la ciutat aquesta construcció com a espai creatiu, d’expressió i d’activitat col·lectiva.

Concretament, es tracta de trenta plafons de dos metres d’ample per dos d’alt amb pintades que ja han quedat obsoletes o desgastades. Només se’n mantindran dos d’aquest tram de mur, en tant que estan en bones condicions: corresponen a una obra de l’Agrupament Escolta i Guia Pare Claret del 2018.

Les entitats poden sol·licitar prendre part en aquesta pintada, mentre hi hagi plafons lliures, a l’organització al correu electrònic participacio.solsones@oficinajove.cat. La temàtica de les pintures serà lliure i només es demana que el disseny sigui respectuós amb totes les sensibilitats. Per treballar-hi, els autors es trobaran el fons blanc i se’ls facilitarà el material pictòric.

El mur del camp de futbol que dona al carrer de Pere Màrtir Colomés també necessita una renovació d’imatge. En aquest cas, però, es farà una altra convocatòria probablement l’any que ve.

Afegir comentari