Oficina Jove Solsonès
Dilluns - Divendres 10:00h - 13:30h / Dilluns i Dimeces 16:00h - 19:00h

PARAULES QUE TRENQUEN OSSOS

PARAULES QUE TRENQUEN OSSOS

Dissabte 20 al punt quilomètric 0,48 de l’antiga carretera de Berga (C-149z), la companyia Pagans hi oferirà dues sessions de Paraules que trenquen ossos, Premi de la Crítica a millor espectacle de carrer.

Un grup reduït de persones s’endinsarà en el bosc on, sota l’estructura de rondalla, cadascú viurà la seva pròpia connexió amb la natura, el territori i les històries ancestrals. Amb aquest muntatge, els seus autors volen induir a la reflexió sobre la vigència de la tradició oral i sobre com explicar història en el món tecnològic.

El primer torn serà a les set de la tarda i el segon a les nou del vespre. Es recomana a partir de 10 anys. Per al públic de 10 i 11 anys cal anar acompanyat d’una persona adulta, mentre que a partir de 12 es demana als infants que hi acudeixin sols.

Les entrades són gratuïtes, però cal reservar-ne la plaça prèviament a través de la plataforma www.entradessolsones.com.

Aquesta activitat forma part de la “Tardor en Pack”, coorganitzat per les regidories d’Afers Socials i Joventut, a través dels Serveis Socials i l’Oficina Jove del Solsonès, i hi col·laboren Sàmara Natura, la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Lleida i Turisme Solsonès.