Oficina Jove Solsonès
Dilluns - Divendres 10:00h - 13:30h / Dilluns i Dimeces 16:00h - 19:00h

L’Oficina Jove del Solsonès organitza el novembre una jornada de ‘networking’ entre joves i entitats

L’Oficina Jove del Solsonès organitza el novembre una jornada de ‘networking’ entre joves i entitats

El Solsworking facilitarà un espai de trobada per facilitar la recerca de feina

L’Oficina Jove del Solsonès organitza l’11 de novembre una nova trobada networking, la primera després de l’aturada per la pandèmica. Amb el nom de Solsworking, es preveu dur a terme una jornada principalment per a joves amb estudis vinculats al sector social i/o educatiu. L’objectiu de la iniciativa és facilitar eines a aquests joves per tenir més garanties d’èxit en la seva recerca de feina.

La Solsworking tindrà lloc l’11 de novembre al matí a l’auditori de la sala polivalent de Solsona. Els participants hi podran conèixer de primera mà les entitats socials del territori i els principals canals de recerca de feina. Així mateix, hi haurà una taula d’experiències de joves formats que actualment estan treballant en els sectors social i educatiu al Solsonès. Les persones interessades a participar a la jornada poden omplir aquest qüestionari en línia: bit.ly/Solsworking22

L’any 2019 es va organitzar una primera trobada per donar a conèixer els  avantatges del treball col·laboratiu. La jornada es va adreça principalment a joves, autònoms, emprenedors i a microempreses,  amb l’objectiu d’establir sinergies entre els coworkers i el món empresarial i, així, descobrir el talent i les oportunitats del territori.

Programa de la jornada:

  • 9.30 h – Inscripcions i benvinguda
  • 10.0 h – Informa’t: Els principals canals de recerca de feina en els àmbits educatiu i social
  • 10.40 h – Escoltem experiències
  • 11.30h – Espai relacional amb entitats socials i educatives del territori 

La Solsworking s’inscriu en el marc de les accions del Programa Odisseu finançades per l’Agència Catalana de Joventut per fomentar el retorn i la inserció laboral de joves al territori. Les accions desenvolupades des de l’Oficina Jove del Solsonès van dirigides a la població d’entre 16 a 30 anys.

Solsona, 27 de setembre de 2022