Oficina Jove Solsonès
Dilluns - Divendres 10:00h - 13:30h / Dilluns i Dimeces 16:00h - 19:00h

Tauler d’anuncis

Tauler d’anuncis

NOTA DE PREMSA

L’Oficina Jove del Solsonès posa en marxa un tauler d’anuncis per intercanviar serveis

El nou canal de comunicació ha de servir per facilitar l’accés a les primeres experiències laborals

L’Oficina Jove del Solsonès ha posat en marxa el tauler d’anuncis (https://oficinajovesolsones.cat/treball-i-ocupacio/), un espai virtual gratuït que té per objectiu posar en contacte joves que ofereixin serveis específics i famílies o particulars que els requereixin. És un nou canal d’informació pensat per facilitar a la població d’entre 16 i 29 anys l’accés a les primeres experiències laborals.

Aquesta acció sorgeix de la demanda de feina i activitats de caire informal que l’Oficina Jove rep per part dels joves de la comarca mitjançant la figura del tècnic referent d’ocupació juvenil. A més, s’aposta per incentivar que els joves amb talents específics puguin oferir els seus serveis a la població de la comarca.

Per penjar els anuncis, cal accedir al web de l’Oficina Jove del Solsonès i omplir un qüestionari. Abans de ser publicats, es validaran les dades i la idoneïtat de les propostes. L’Oficina Jove no es fa responsable de les relacions laborals o acords que es puguin establir entre joves i usuaris.

Assessorament personalitzat

Aquesta iniciativa s’emmarca dins les accions del Programa Referent d’Ocupació del Solsonès, gestionat pel Consell Comarcal i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya. El programa garanteix un espai d’atenció personalitzada al jovent de la comarca per tal de posar al seu abast tots els recursos i serveis del territori en els àmbits laboral i formatiu. L’objectiu principal és facilitar i acompanyar la transició dels ciutadans d’entre 16 i 29 anys des del sistema educatiu al sistema laboral o ocupacional mitjançant el treball en xarxa i transversal entre diferents dispositius que treballen amb persones desocupades.

Per fer ús d’aquest assessorament personalitzat els joves es poden adreçar directament a l’Oficina Jove, situada a la planta baixa del Casal de Cultura i Joventut de Solsona, o bé enviar un correu electrònic a l’adreça referentocupacio@elsolsones.cat.

Afegir comentari